Het verzilveren van de tickets, het omzetten van uw aanmelding naar een definitieve inschrijving, kan van zaterdag 16 mei tot woensdag 10 juni 2020. Op vrijdag 15 mei 2020 ontvangt u in de namiddag een e-mail met het resultaat van de aanmelding. Deze e-mail wordt niet verstuurd door het Sint-Janscollege maar door het Lokaal Overlegplatform Gent.
Omwille van de huidige coronamaatregelen verlopen de inschrijvingen digitaal vanaf zaterdag 16 mei (9 u.). Op vrijdagavond 15 mei zal onze school telefonisch met u contact opnemen om deze inschrijvingsprocedure verder te verduidelijken. U hoeft zelf de school niet te contacteren.

 

Bouwkampers maakten enkele weken terug een filmpje voor de medewerkers van het WZC waar ze al jaren op bouwkamp gaan. Bekijk het hier op onze site.

Studieaanbod

Frans Lacave 2 3000-1000 Onze school biedt een grote waaier van studierichtingen aan, zodat je zeker een richting vindt die jou ligt. Afhankelijk van je leeftijd studeer je op campus Heiveld (1ste graad) of campus Visitatie (2de en 3de graad). Details over de hoofdvakken vind je onder Studieaanbod. Bekijk hier ons studieaanbod » 

Informatie voor ouders

SONY DSCU bent natuurlijk begaan met de vorming en opvoeding die zoon- of dochterlief krijgt op het St.-Janscollege. Daarom hebben we een heleboel info verzameld in de rubriek “Informatie voor ouders”, met o.a. nuttige tips, financiering, schooluren. Vindt u niet terug wat u zoekt, dan kan u ons natuurlijk altijd contacteren. Ontdek de informatie voor ouders »

Leren en leven op SJC

Ben je benieuwd hoe het er op onze school aan toe gaat? Wil je breienweten welke activiteiten tijdens de middagpauze mogelijk zijn of wanneer de lessen beginnen? Bekijk  Leren en leven »

Visie en Beleid

We zijn blij dat we in deze rubriek het Sint-Janscollege beter aan beleid 3000 1000u kunnen voorstellen, meer bepaald ons project, onze manier van werken, onze keuzes, datgene wat ons drijft en bezielt! Bekijk visie en beleid»