Heiveld: +32.(0)9 228 32 40 Visitatie: +32.(0)9 228 34 62
Leerlingenraad

Leerlingenraad Campus Visitatie

Wat mocktails, een hapje en babbels tussen leerlingen en leerkrachten. Het is het ideale recept voor een gezellige afsluiter van de week waarbij iedereen elkaar wat beter leert kennen. Het is maar één van de dingen die de leerlingenraad hier op school organiseert. Onze leerlingenraad bestaat uit een groep enthousiaste jongelingen die met zulke acties graag sfeer op school brengt en wil tonen wat een warm SJC-huis wij hebben.

Zo nodigen we ook de Sint uit, brengen we kerstsfeer, sturen we met de hele school complimentjes naar elkaar en broeden we op projecten zoals een droomweek of een campagne rond mentaal welzijn. Het zijn allemaal acties die ervoor proberen te zorgen dat iedereen – zowel leerlingen als personeel – graag naar school komt en zich verbonden voelt.

Die verbondenheid tonen we ook wanneer we fungeren als schakel tussen de directie en leerlingen, want dat is namelijk de tweede taak van een leerlingenraad. Enerzijds kan de directie plannen bij ons aftoetsen en anderzijds laten wij hen graag horen wat we fijn vinden op school of wat we graag anders zouden zien. Op deze manier kunnen wij meebouwen aan de school.

Klinkt dit je als muziek in de oren en wil je graag meewerken aan onze fijne schoolsfeer? Ben je een enthousiaste teamspeler, zit organiseren in je bloed, bouw je graag op een positieve manier mee aan de beste school van Gent? Ben jij misschien al helemaal fan van Sint-Jan’? Wacht dan niet langer en stel je kandidaat om onze zotte bende te versterken. Tot gauw!

Campussen

De twee campussen van het Sint-Janscollege liggen op wandelafstand van elkaar, in het hart van Sint-Amandsberg.

Ligging & Bereikbaarheid Contacteer ons

Campus Heiveld

Heiveldstraat 117 9040 Sint-Amandsberg Tel: +32.(0)9 228 32 40 E-mail: heiveld@sjc-gent.be Wie contacteren? Campus Heiveld

Campus Visitatie

Visitatiestraat 5 9040 Sint-Amandsberg Tel: +32.(0)9 228 34 62 E-mail: visitatie@sjc-gent.be Wie contacteren? Campus Visitatie